Werken bij Sint Jozefoord - over ons

Menswaardig

Samen zorgen wij voor een betekenisvol leven voor onze ouderen. Door de beste zorg te bieden, en elkaar daar continu in uit te dagen. Zo creëren we geluksmomenten voor onze ouderen, dát is waarvoor we het doen.

Mooie historie

In Nuland, aan de rand van de gemeente ’s Hertogenbosch biedt Sint Jozefoord zorg en ondersteuning zoals de zusters dat zeventig jaar geleden al deden: met liefde, oprechte betrokkenheid en verbondenheid. Natuurlijk met de professionaliteit die vandaag nodig is.

Uniek

Bij Sint Jozefoord kom je te werken op een unieke werkplek met een warme sfeer. We zijn een kleinschalige zorgorganisatie in een prachtige bosrijke omgeving. Bij ons is er ruimte voor echte persoonlijke aandacht voor de cliënten. Je krijgt alle ruimte om je mening te geven en mee te denken, graag zelfs! Iedereen bij Sint Jozefoord mag er zijn, daardoor is er een grote onderlinge verbinding.

 

Ervaringen

Graag laten we je wat meer zien en horen vanuit onze eigen medewerkers. Via deze link zijn onze medewerkers aan het woord over hun ervaringen bij Sint Jozefoord.

Vacatures

Sint Jozefoord groeit de komende jaren. Er is altijd ruimte voor vakmensen die zich willen inzetten voor een betekenisvol leven van onze ouderen. Op dit moment hebben we verschillende vacatures. Kijk snel op onze vacaturepagina.