Werken bij Sint Jozefoord - Sollicitatieprocedure

Wat leuk dat je interesse hebt om bij Sint Jozefoord te komen werken. Hebben we een passende vacature voor jou die aansluit bij jouw wensen? Dan zien we jouw motivatie en cv heel graag verschijnen!

Hoe kan ik solliciteren?

Je kunt solliciteren via deze website. Solliciteren op een functie doe je door de betreffende vacature te kiezen en vervolgens op “solliciteren” te klikken. Daarna vul je jouw gegevens in en voeg je jouw brief en cv toe. 

Na je sollicitatie ontvang je een bevestigingsmail. Niks gekregen? Controleer je spam-filter. Neem contact met ons op als je ook daar geen bevestiging hebt ontvangen. 

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

We streven er altijd naar sollicitaties zo snel mogelijk te behandelen. Zijn we enthousiast over je en vinden we dat je goed bij de functie past? Dan nodigen we je uit voor een selectiegesprek. Meestal volgt er een vervolggesprek als de uitkomst van het eerste gesprek voor jou en voor ons positief is. Voor sommige functies kan een opdracht onderdeel zijn van de procedure.

De sollicitatieprocedure eindigt met een arbeidsvoorwaardengesprek, waarna wij het arbeidscontract voor je gaan opstellen.

Wij vragen voor elke nieuwe collega een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. Je ontvangt hiervan een mail van Justis. De kosten worden door Sint Jozefoord vergoed. 

Meer informatie

Heb je een vraag over een bepaalde vacature? Lees dan in de vacature met wie en hoe je contact kunt opnemen. 

Wil je meer informatie over het sollicitatieproces, over Sint Jozefoord in het algemeen of als werkgever? Bekijk dan eens de pagina Over ons op de website of bel ons op (073) 5 342 342.

Wij wensen je veel succes bij je sollicitatie!